• Home
  • Ervaringen met Eliza was here

Ervaringen met Eliza was here

Ben je benieuwd hoe anderen hun vakantie met Eliza was here hebben ervaren? Hieronder vind je een overzicht van reiservaringen bij verschillende vakantieadresjes. Bovendien kun je op de pagina van elk adresje alle ervaringen van anderen terugvinden.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Laat hieronder jouw reiservaring achter! Dan kun je deze later terugvinden op de pagina van het adresje waar je geweest bent. Je kunt ook foto’s toevoegen. Zo kunnen anderen jouw beoordeling lezen en het perfecte vakantieverblijf uitzoeken.

Ervaringen van vrienden

Cas Contador

Gina Kaper-Visser
Gina Kaper-Visser Toegevoegd op: 23-9-2017

Spanje Mallorca

Paradijsje - Wij zijn hier in september 2017 voor de tweede keer geweest, vorig jaar om de zelfde tijd. Het was weer geweldig. Heerlijk rustig, prachtig huis met 4 appartementen, lekker ruim zwembad en vaak alleen voor jezelf. Het ligt afgelegen, maar ook weer centraal vlak bij Palma. Het was zeer schoon en de tuin was goed onderhouden, nergens ligt rommel. Het is echt een topplek! We komen zeker nog een keer terug als we weer naar Mallorca gaan.

Mastrogiannis Country Retreat

Ronald en margret
Ronald en margret Toegevoegd op: 22-9-2017

Griekenland Corfu

Enorm heerlijk - We waren met zijn tweeën voor 12 dagen naar deze bestemming vertrokken. Een heerlijk eiland met een prachtige plek en hele vriendelijke mensen. Echt een aanrader voor als je tot rust wilt komen. Het huis is keurig afgewerkt en van alles voorzien. We hadden 3 badkamers en als tip; gebruik er 1 beneden om te douchen. De vloer wordt inderdaad erg nat. Boven om naar het toilet te gaan en de andere badkamer voor tanden te poetsen ed. Dan heb je geen last van een natte vloer of stank. Ook fijn een restaurant op enkele honderden meters waar je goed kunt eten. Koop van te voren een boekje over Corfu bij de ANWB. Hier stonden goede tips in over bv. bootverhuur. Ook dit is een aanrader om langs de kust te varen en te snorkelen. Kortom, een prachtig eiland en een hele goede accommodatie. Eliza, jullie hebben het weer waar gemaakt met jullie goede locatie.

Ellotis Villas

Ria en Rinus
Ria en Rinus Toegevoegd op: 22-9-2017

Griekenland Kreta

Vamos - Geweldige accommodatie met goed ingerichte villa's. Veel nuttige documentatie aanwezig. Villa's, tuinen, bestrating en zwembaden worden nagenoeg dagelijks onderhouden en het geheel straalt een sfeer van echte vakantie, rust en stilte uit. Prachtig eiland met mooie stranden en ludieke, cultuurrijke stadjes en steden. Tenslotte een ode aan de bevolking....vriendelijk, behulpzaam en buitengewoon gastvrij.

Olivetto Villas

 Economou
Economou Toegevoegd op: 22-9-2017

Griekenland Lefkas

Aanrader - We hebben een geweldige vakantie gehad. Mede dankzij het geweldige huis Olga. De eigenaresse was erg vriendelijk en behulpzaam. De locatie was prachtig en dichtbij de stad en het strand. Zeker een aanrader!

Cortijo el Sarmiento

margriet en koos 9/16 sept 17
margriet en koos 9/16 sept 17 Toegevoegd op: 22-9-2017

Spanje Andalusië

Super! - Een geweldige B&B! Yvon en Karsten doen er werkelijk alles aan om je thuis te laten voelen en je te verwennen. Een fantastisch uitgebreid ontbijt, een prachtig complex en alles is goed verzorgd. Een zeer gemoedelijke sfeer en we hebben een avond genoten van een uitgebreide maaltijd. Yvon weet werkelijk alles van de omgeving, mooie plekjes, goede tips voor leuke strandjes, wandelingen en tochten. We hebben echt heerlijk gehad op Cortijo el Sarmiento!!

White Village

Wendy
Wendy Toegevoegd op: 21-9-2017

Griekenland Rhodos

Afzondering - De villa met zwembad, onderhoud, schoonmaak en personeel is super. Geen buren gezien of gesproken en het complex ligt super afgezonderd van alles. Grootste dichtstbijzijnde supermarkt op 15 minuten rijden, eet gelijk een hapje bij Grecafe. Platanos vonden wij een mooie gezellige locatie voor een borrel, eten, nee. Neem zeker deel aan de 2 excursies die aangeboden worden, namelijk de of the Road tour en ontdek de binnenlanden, en ga lekker varen op een originele vissersboot. Na diverse strandjes ontdekt te hebben vonden bij Glystra beach het beste.

Koules Estate

Marieke Venderbos
Marieke Venderbos Toegevoegd op: 21-9-2017

Griekenland Kreta

Hééérlijke vakantie! - Wat een onwijs fijne vakantie hebben wij hier gehad! Met dank aan de vernieuwde routebeschrijving was het goed te vinden. Super mooie stranden langs de noordkust bezocht (Spilies beach en Panormos aanraders!) en als we even geen zin hadden om in de auto te stappen, konden we heerlijk afkoelen in het privé zwembad. Onze dochter (bijna 2 jr.) vond het speeltuintje, de geitjes en de aardbeientuin prachtig. Applaus voor de schoonmaakster, elke dag als we weg waren werd het huisje goed schoongemaakt. We zullen deze plek zeker aan anderen aanraden!

Marialena Villas

Ben Claassen
Ben Claassen Toegevoegd op: 21-9-2017

Griekenland Kreta

Heerlijke plek West Kreta - Marialena is zowel de naam van het park, als de naam van de dame die het parkje beheert en we werden zeer warm onthaald met zelfgemaakte limonade en Griekse koffie. Het is een klein parkje met 8 huisjes om 2 zwembaden. Het staat verder vol met fruitbomen; granaatappel, limoen, citroen, vijgen en natuurlijk palmen en cactussen. Huisje was in prima staat met een goed uitgeruste keuken en bij aankomst lag er melk, wijn, vijgen, boter, jam en crackers klaar, zodat we in elk geval een ontbijtje hadden de volgende dag (we kwamen laat aan). De ligging is ook ideaal, want je bent snel op de 'grote' weg en in 20 minuten in Chania. Ook een aantal prachtige stranden is op 10 minuten rijden bereikbaar en op loopafstand zijn nog 2 prima restaurants voor het geval je geen zin hebt om te koken. Kortom, wij (gezin met 2 jarig kind) waren uiterst tevreden en we hebben een heerlijke vakantie gehad.

Hotel Spa La Romana

Vannessa
Vannessa Toegevoegd op: 21-9-2017

Spanje Alicante

Wauw! - Wauw! Als in de aanhef, was onze vakantie echt, wat hebben we het heerlijk gehad! Hotel Spa La Romana is niet alleen een lust voor het oog, het hotel en zijn mensen biedt zoveel meer; prachtige en zeer schone kamers, iedere dag heerlijk schone en dikke handdoeken voor het hele gezin, ruim balkon met zitje, uitermate (kind)vriendelijk personeel, verrukkelijk ontbijt, restaurant met een zeer uitgebreide kaart (wens je iets anders?, dan regelen ze het voor je!), bodega om de hoek etc… We hebben 1 nadeel ondervonden; de vakantie was te kort! ;)

Petra Mare Village

Jan en Mieke
Jan en Mieke Toegevoegd op: 21-9-2017

Griekenland Samos

Geweldig! - Wij zijn half september 12 dagen in Petra Mare Village geweest, elke dag zo'n 30 graden, best warm dus. We hadden het laatste huisje met het zwembad. Veel privacy en dat geldt voor alle huisjes. Het was er heel erg stil, met alleen dat prachtige uitzicht. Naast het huis kon je overdag onder de olijfboom in de schaduw zitten. Het is ook een goede plek om uitstapjes te maken. Pythagorio is bijv. een heel leuk stadje. Vlak om de hoek zit een heel gezellig restaurant. Je kan er heen wandelen, maar het is wel klimmen. De eigenaren van Petra Mare Village zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Het is een prachtig eiland en de wegen zijn best goed. Soms wat smal, maar het viel ons alles mee. Leuke strandjes, vooral Pappa beach bij Ireon, dat is echt een aanrader. Samos heeft een rijke geschiedenis, ook op dat gebied is er veel te zien en te beleven. Wij komen zeker terug.

Ook met Eliza was here op vakantie geweest? Deel je ervaring!

Voeg ervaring toe
Om Eliza was here goed te laten functioneren gebruiken wij cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Als je onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent. Wijzig cookie instellingen